Drage


Hva skal man gjøre når det er surt og kaldt ute. Henriette minte meg på at i boden lå det en 5 år gammel bursdagspresang. Det var på tide å ta den i bruk.

Veldig enkelt konsept. Noe ganske bredt og lett, langt snøre og vind. Dragen er i lufta. Du tror du har kontroll. Det har du kanskje, men det er ikke godt å vite. I et tilfelle hadde den klar styring rett i bakken, men en liten håndleddsmanøver bråsnudde den millimeter over bakken og føy mot himmelen igjen.

Noe sterk og uregelmessig vind gjorde at jeg i fri gjetting antar at jeg fikk den opp i 40-50 meters høyde, hva vet jeg, noe som også gjorde møtet med bakken desto mer enerverende for dragen. Men med litt lim og kjærlig omtanke skal den fly igjen. Enkel moro for enkle menn.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *