Enorm skatebordskadeDet er en smule gjøkete å tenke at man besitter de samme minimale idrettsaktige kvalitetene man hadde 20 år etter. Jeg hadde en kort og relativt ikke så veldig intens skatekarriere. Den gikk mest ut på å sparke rundt, utføre repertoaret av to triks, bygge en rampe som ble sattt opp i et veikryss og eller mye sitte på brettet.

For en stund siden fant jeg to skateboard i en bakgård. Disse måtte selvsagt bli med hjem til oppbevaring i boden. Der har de ligget helt til nå. Måtte jo teste til slutt og det gikk fint å sparke bortover. Helt til jeg kom til vannpytten som måtte forseres med et triks. Ollie, grunntrikset til enhver skater, var ikke min sterkeste side, men jeg var en kløpper på Frontside Boneless, som var det nest enkleste trikset i boka.

Det er jeg ikke lenger og gikk rett på trynet. Ikke store skrammen, men ganske så øm hånd og mye sårhet inni kroppen.