Det sømløse hjemmet


Kart over det sømløse digitale hjemmet.
Kart over det sømløse digitale hjemmet.

Når det skal flyttes er det gode muligheter for å omorganisere den audio-visuelle digitale delen av hjemmet. Dette må planlegges. Den største utfordringskjeden er at man har mange enheter man på et eller annet tidspunkt vil bruke, de fleste er på en eller annen måte knyttet til TV og internett som er lokalisert ett gitt sted i stua og mengden strømuttak er begrenset i den aktuelle delen av stua. Og man skal visst nok ikke ha enorme mengder strømpadder på samme sted. Har noe med brann å gjøre. Så hvordan få dette til. Faren er at man ikke kommer til noen endelig løsning før man bare må sette opp alt sammen og faller tilbake til gamle synder. Jeg kjenner meg selv rett.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *