Klokke på plass


Apple klokkeEtter at klokke var bestilt var det bare å sette seg ned og følge med på pakkesporingen. I utgangspunktet skulle den være på plass på fransk adresse en gang i midten av juni. Perfekt på tiden da det faktisk skulle være noen til å ta den imot.

Men plutselig raste leveringstiden nedover og plutselig en dag sto DHL på døren, men ingen til å åpne. Gode råd var dyre. Hvordan fungerer det franske pakkebyråkratiet. Hva skjer. Blir den sendt i retur. Lagt på gata utenfor.

Til alt hell har også Frankrike styr på slike ting. Og når alt kommer til alt er det jo noen som lever av å levere pakker hver enda dag, så bare jeg fikk summet meg litt var jeg ganske sikker på at det skulle gå i orden. Og det gjorde det. Pakken ble levert på nærmeste franske restaurant og der lå den helt til noen med riktig autorisasjon kunne plukke den opp.

Så her den. Klokke på armen. Ikke så ulik en tidligere variant, bare spekket med litt mer teknologisk staffasje. Har enorme, men moderate forventninger.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *