Kjøpe nytt stæsj!


Her om dagen kjøpte Hans Martin ny gitar, og da blir man jo bitt av basillen. Vi kom da fram til at alt av musikalsk stæsj som koster under 3000 er det bare å kjøpe. Litt kaksete, men det er en viss sannhet i det. Så i går kom jeg over en trommemaskin for bare 500! Det må man i alle fall bare kjøpe. Men dessverre var jeg noen sekunder for sent ute. Den var allerede solgt. Forståelig nok.

Men litt senere på dagen ser den nevnte Cramer at samme mann har lagt ut flere ting for salg – fremdeles for 500! Så da klinket vi til på en reverb. Det må man jo ha? Nå har den kommet i hus, og vi får bare satse på at den funker. Den vil vel helst det.

,

2 kommentarer til “Kjøpe nytt stæsj!”

  1. […] produkt som alltid slår til på en heldig måte. Nå er det en trommemaskin som er målet. Jeg var 15 sekunder i fra å skaffe meg en Boss Dr.Groove DR-202 for fattige 500 kroner. Men ikke for enhver pris selvsagt. Internett i […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *