Mannen med de store tomlene


I tillegg til å ha Nord-Europas største adamseple tror jeg ikke tomlene mine er så langt unna en pris de heller – i lengde.

Jeg klarte jo med hell å skaffe meg ny iFon og har selvsagt gått av skaftet nok en gang. Siste innholdsanskaffelse GTA: Chinatown Wars, og det er overraskende bra. Problemet mitt er at jeg ikke klarer å spille mer en toppen to brett om gangen. For man må jo holde telefonen i hendene og styre med tomlene, og for å få det til må man krøke de nedover på en litt for forseggjort måte, og så må jeg ta en pause før krampa tar meg. Det kan ikke være alderen, for det har alltid vært slik. Men noen skavanker skal man vel ha.

Svein hopper med bil.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *