Majorstua


Jeg har vært hjemme noen dager nå, så nå var det på tide å skifte turområde. Jeg og Sixten tok der for banen til Majorstua og gikk til Blindern. Når man gjør nøyaktig de samme tingene hver enda dag så blir plutselig de små tingene veldig komiske. Som dette skiltet, i veldig bydende form, som hang under verandaen til en av blokkene på Marienlyst:

Muligens utenfor soverommet til et veldig lett sovende menneske.

Videre gikk ferden opp mot NRK, og der så vi den mest idiotisk store bilen jeg har sett noen sinne. Herreminhatt! Forfra så den ut som en mindre trailer, men det var mer en forvokst pickup. Det var vel plass til 5 mennesker og så var det et lite lasteplan bak. Vanskelig å se ordentlig ut fra bildene, men når jeg stod ved døra til bilen kunne jeg akkurat se over kanten inn. Men det har jo vært mye snø i år.


3 kommentarer til “Majorstua”

  1. Hoho! Tenk å hatt en sånn bil! Men jeg mener at jeg leste her om dagen at Hummer faktisk må legge ned. Det er jo et godt tegn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *