Drømmen om en trommemaskin


Noen ganger så får jeg det for meg at jeg bare må skaffe meg en bestemt type stæsj av produkttypen «noe som lager lyd». Av merittliste kan jeg skilte med et Phillips Phillicorda som plutselig var rasende billig på Finn, så jeg tok med meg questinteresserte Hans Martin og kjørte til Statoil på Hamar og plukket den opp.

Phillips Phillicorda fra Hamar. Foto: Iver Schrøder.

En annen gang ble det klar for meg at jeg trengte en Acoustic forsterker med et 4 x 15″ kabinett. Det fant jeg rasende billig – i Stockholm. Så da var det å ta med seg nevnte questentusiast som også tilfeldigvis hadde en jobb som holdt leilighet i samme by. Fikk plass i Puntoen, men alt plassert i høyden er faktisk høyere enn meg. Veldig flott. Og i høst gjorde jeg et røverkjøp på Harestua i form av en liten rakker av en Fender bass.

Dr.Groove

Det rare er at når kimen er sådd er det en dragning i retning av ønskede produkt som alltid slår til på en heldig måte. Nå er det en trommemaskin som er målet. Men ikke for enhver pris selvsagt. Jeg var 15 sekunder i fra å skaffe meg en Boss Dr.Groove DR-202 for fattige 500 kroner. Internett i inn- og utland undersøkes jevnlig. Ikke manisk, for før eller siden er det i boks. Så drømmen lever videre.


3 kommentarer til “Drømmen om en trommemaskin”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *