Endelig fikk The White Tiger Prepade sluppet den nye plata, og i går var det releasekonsert på Revolver. Jeg tok jo selvsagt turen, og ikke bare fikk jeg en knasende god konsert, men selvfølgelig også plata, samt en kassett og 5 buttons! TWTP har fått meget gode anmeldelser for plata, så det er bare å løpe og kjøpe.

En av mange gode ting med TWTP er at du ikke helt vet hva de serverer for hver gang. Jeg minnes den gangen de stilte i liksminke og overdreven bruk av lyn. Denne gangen stod de bak delvis gjennomsiktige forheng. Litt rart å ikke se orkesteret ordentlig når de spiller, men man kunne skimte de. Klassisk bruk av antydningens kunst, og det fungerte jo. Ryktene sa at de ble litt skremt da en godt voksen engelskspråklig bergenserdame stakk hodet innenfor og ga en tvetydig beskjed. Topp orkester og topp konsert.

Produkter

TWTP