Formel 1


Det er ikke alltid like mye å drive det til i påska, og man blir ofte dratt med i ulike spillaktiviteter. Ofte ganske så artig, men det er også avhengig av type spill og motsand. Men denne gangen kom det plutselig i en liten joker opp av hatten. Et Formel 1 brettspill! Gir opp og ned, kast terningen – for sjette gir, en av de største terningenen jeg har sett, pit-stop, og jeg vet ikke hva. Hadde jeg hatt drakt og hjelm tilgjengelig hadde jeg sporenstreks tatt det på. Selvfølgelig et bredt utvalg av nøyaktig gjengitte baner på enorme brett. Nüremberg en favoritt der jeg klokka inn til tredje plass.


5 kommentarer til “Formel 1”

  1. liker at det ser ut som eg leder her, sjølv om eg tapte så det sang. gira feil i den vanskelige svingen. neste gang blir det med vær og dekkskifte også!

  2. […] i sjettegir i ein vanskelig sving… Det gjekk hardt utover bilen hans..I runde to gjekk eg og Svein sammen og kjørte kvar vår bil for Mias Auto A/S. Samarbeidet endte på ein […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *