Lørdag og søndag tok The Vineyards turen til Ås og Studio Lån. Der ble vi møtt av den feiende flotte Sondre som på effektivt vis ledet oss gjennom innspilling og miks. Etter planen skulle to låter spilles inn, og til alt overmål holdt planen!

På den ene låta skulle vi ha med en durkdreven organist, men han kunne dessverre ikke denne helgen som var den eneste vi kunne. Så da kalte vi inn en annen durkdreven organist, men han kunne heller ikke komme – fysisk. Så på lørdag kveld sendte vi avgårde en mp3 med en råmiks av låta til Helge, som i løpet av kvelden spilte inn orgelet i eget Kongsbergbaserte studio og sendte det tilbake. Alt via internett. Spenningen var om dette funket, siden vi ikke hadde spilt på klikk, men det gjorde det! Resultatet ble gneistrende, og det vil snart være mulig å høre – til og med på vinyl.

Under er et billedgalleri som testes ut, og som viser litt av hva vi drev på med. Ganske cheesy overganger foreløpig, men skal fikse på det senere.

Det dukket for øvrig opp to elger, men kun den ene ville la seg avfotografere.

[nggallery id=2]