Noen ting er tydeligvis evig aktuelt, eller kanskje mer korrekt – noen ting ser ut til alltid å vende tilbake og påtvinge seg et bruksområde. Dette gjelder blant mange andre, et produkt fra IKEA: Corras.

Dette produktet har fungert i mang et studenthjem som tv-bord, salongbord, stereobenk osv. Jeg har også hørt rykter om at den kan fungere som en «rack unit» i studiosammenheng. Men når man flytter så er corrasen ofte en ting som blir stående igjen. I det å flytte er det ofte en oppgradering med i betraktningen, og Corras er ikke på toppen av møblementsbehovspyramiden.

I dag, etter at det viste seg at mitt benkeprosjekt ble utsatt pga oppkuttingsmessige/logistiske utfordringer, gikk jeg og kjøpte en liten bordgrill. Og hva må jeg da hente opp fra boden. Corras. Det er det evige møbel. Blir ikke kvitt den.