Internasjonal gatekunst


Det er ett motiv i gatekunsten som tydeligvis er evig aktuelt uavhengig av tid og rom. Som oftest er det ikke spesielt vakkert gjort, og heller ikke noe særlig provoserende, og sjelden noe tydelig budskap knyttet til det, så hva er det disse kunstnerne prøver å formidle. Men hvis omgivelsene rundt kunstverket endres midlertidig kan det kanskje til dels skape en komisk situasjon. Så det er mulig det er komikk som er formålet med denne typen kunst.

Kunstverket under befinner seg på et lite torg i Wernigerode og er observert under byens Rådhusfestival. Torget hadde i den anledning en liten scene der et orkester skulle spille og det var boder rundt omkring som grillet mat på kjøttsveiver eller solgte middelalderartikler. Og på benkene satt folk og koste seg. Under det store kunstverket. Selve kunstneren er ukjent, men det antas at han eller hun er lokal.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *