Benk: Trinn 2


Hjørnebenken er ferdig. Eller kanskje det er en sjeselong. Uansett, veldig fornøyd.

Jeg gikk litt freidig til verks på siste delen, og gjorde det meste på frihånd. Det resulterte i en liten regnefeil nok en gang, men som også denne gangen ga et bedre resultat enn hva som var planlagt i utgangspunktet. Plankene på toppen har små mellomrom, men det passer veldig fint med hvordan den første delen ser ut. Mens jeg sagde og skrudde dro Henriette for å handle puter. Det ble riktig så flott. Så nå er det bare å oppholde seg på verandaen resten av sommeren. Og planlegge neste byggeprosjekt.

For en idyll.

4 kommentarer til “Benk: Trinn 2”

  1. […] når du er alene om jobben. Heldigvis for meg selv kaster jeg sjelden noe, så restmaterialet fra benkbygging fungerte […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *