Internett gir, men sjelden tar. Så i går etter Radio Tango var det klart for quest til Ytre Enebakk. Denne gangen var det en fullstendig gratis bassgitar med tilhørende forsterker som skulle hentes. Dette var jo gratis, så jeg forventet ikke toppkvalitet, men kanskje jeg kan gjøre noe med det. Ta halsen og elektronikken og bygge en egen bass. Hvis jeg får luven i meg en gang.

Hans Martin sier ikke nei takk til en god quest. Godt han var med, for på tross av GPS var det noe langt uti skogen bak golfbanen overleveringen skulle finne sted. Men vi fant da fram til slutt, og en trivelig krabat kom ned skråningen med bass i den ene og forsterker i den andre hånda. Siden det var gratis tenkte jeg han skulle få en gave i bytte, og det fikk han.

På vei tilbake kjøpte vi gresk sjokolade på bensinstasjonen og så en flott traktor.