Det er utrolig hva internett kan tilby. Jeg har tidligere hatt noen heldige runder, enten gratis eller mot betaling i ulik grad. Denne gangen var det bytting i den svært gangbare valuttaen vin.

Jeg trenger det vel egentlig ikke, men det kan alltids være kjekt å ha en ekstra komputer. Særlig når den kan skaffes i bytte mot en flaske vin. Men etter at jeg fikk NAS i hus har det faktisk blitt et behov for en til. For NASen i sammenheng med TV må jo kontrolleres av en komputer. Jeg har jo Dellen fra før, men den gir muligens litt oppløsningskrøll, og denne nye HPen har hdmi-utgang. Problemet her blir å avgjøre hvilken maskin som skal bli mediesenter og hvilken som skal være en portabel maskin jeg kan bruke når ikke iPad strekker til. Dette er helt klart et i-landsproblem. Men et svært rimelig i-landsproblem. Det er da noe.