Ake


Aking er evig aktuelt og alltid like morsomt. Jeg har ikke hatt tilgang på kvalitetsakebrett siden den gode gamle SnowHorse, som fikk seg en smell etter at jeg drev og hoppet fra garasjetaket, men ble behørig fikset og forsterket av min far. Av naturlige årsaker hadde jeg nå fått tilgang til en ny hissig Stiga-kjelke, eller hva man nå kaller det. Tre meier og et slags bremsesystem som man strengt tatt ikke trenger.

Selv om hoppet ikke var like stort som fra garasjetaket var det utfordrende i det at landingen måtte sikres med en hånd på rattet for å i det hele tatt kunne filme den dristige ferden. Dette igjen aktualiserer hodekameraet.

[flashvideo file=»video/aking.flv» /]


3 kommentarer til “Ake”

  1. Er nok ikke på noen tuber. Sverger til flash som en hytting av neven mot his Steveness. Helt fram til html5 blir standard. Da skal jeg lage helt ville films!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *