PowerPigs har holdt på i så mange år at bandet snart må få sitt eget leksikon. Bandets hjemmeside eksisterer fremdeles. En nettside av så høy kvalitet at den 1.oktober 1999 var en av ukens utvalgte på yahoo.no.

Det første du møter på vei inn i PowerPigs myteomspunne univers er den umiskjennelige logoen. Den er tegnet på frihånd på et overheadark som så er scannet og fargelagt i Paint. Selve logoen ble offentliggjort på en konsert nyttårsaften 1998 på en hjemmelaget backdrop og er avbildet inne på nettsiden. På neste side får du et utdrag av teksten til bandets majestetiske introlåt som ble spilt når bandet entret scenen, en låt som etter ryktene har gått tapt.

Resten av innholdet snakker for seg selv. Det eneste som mangler er lydopptak. Men det finnes noen rariteter av noen bootlegs der ute, i tillegg til den offisielle livekassetten fra Mathijazzfestivalen 1999. En festival som for øvrig får de beste skussmål fra Kommunal- og regionaldepartementet.

Det eneste som ikke har overlevd nytt årtusen er gjesteboka. Den ble ikke driftet av bandet selv. Selskapet som hadde oppdraget er nå lagt ned og har solgt domenet til noen som leverer helt andre tjenester. Disse er ikke assosiert med bandet.