Digitalt dypdykk #10 – Fire


Mot slutten av 90-tallet arrangerte Mathias en delvis årlig festival på gården sin i HjartdalMathijazzfestivalen. Det første året var det kun de nærmeste vennen som besøkte festivalen, året etter vennene og deres venner og siste året kom det bare helt vilt mange folk.

Jeg deltok organisatorisk og musikalsk alle år blant annet i bestillingsverket som en kredibel festival alltid må ha. Men i 1997 spilte også det tidligere omtalte og anerkjente Power Pigs. Vi leverte som vanlig et forrykende show og et av de mange etterspurte glansnumrene var Jimi Hendrix sin udødelige klassiker Fire. Vi gjorde den ikke dårligere, men annerledes. Mener vi gikk på scena i 3-tida på natta og leverte denne perlen av rock.

[audio:http://www.langtynnmann.com/wp-content/uploads/2013/01/Fire.mp3|titles=Fire – Power Pigs]

 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *