Straks var 2011 0ver og man ryker inn i framtiden – 2012. Jeg har fyrt opp et bittelite batteri av fyrverkeri og med det skremt, uten å ville det, tre hunder. Overgangen er markert. Oppsummeringen av året som gikk vil komme i et toårsjubileumsskrift i løpet av januar. Jeg glemte enkelt nok det første jubileet. Uvisst hva neste år vil bringe. Mye godt. Men jeg håper og satser på at #utfordring2012 vil bli en suksess. Forhåpentligvis mer om det utover året.

Som en nærtidsoppsummering av 2011 er en av de siste platene som snurres i 2011 White Denim sin D som jeg fikk i gave av Ingeborg og Svein Olav, og det eneste og nærmeste jeg fikk som går på strøm. Feiende flott rock og et godt eksempel på fortid og framtid i skjønn forening. Rock på LP men med et plastkort i kredittstørrelse med en nedlastingskode på. Det kan man like.

Godt nytt år.