Samling


Onsdag er det motsatte av lille lørdag. Svært vanskelig å løfte seg fra sedat sofaaktivitet. Denne onsdagen var intet unntak, men jeg vant.

Halvveis tilfeldig ramlet jeg over plateproduktet til det svenske rockorkesteret Samling en gang i fjor høst, og når de rett etter skulle spille i Oslo tok jeg turen. Det var finfint, men Crossroad Club kunne friste med ganske skræpen lyd, så planen var å se de en gang i litt tryggere lydmessige omgivelser.

Notert for lenge siden, og derfor nesten glemt, kom den fysisk tunge onsdagen. Richard var på besøk, og vi hadde avgjort at slappheten hadde vunnet. Men plutselig kl. 21:14 tok fornuften overhånd. Rock måtte høres. Effektiv logistikk gjorde at vi i tide befant oss på John Dee, og vi fikk oppleve de svenskeste svenskene på nært hold. Nesten for bra. Midt på en onsdag. Vant.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *