Plekter

plekter

Som utøver av kunstformen rock trenger man noe utstyr. Og det er dermed ofte dyrt å spille rock. Den minste enheten man trenger er et plekter. En enhet man skulle tro ikke var så dyr, men sett i forhold til størrelse, vekt, materiale og muligheten til å slite ut og miste disse er prisen ofte ganske drøy. Men til jul  fikk jeg noe av Mats og Mia som på sikt vil hjelpe til på rockøkonomien. En plektermaskin.

Den utfører arbeidet etter et såre enkelt prinsipp, nærmere bestemt hullmaskinprinsippet. Du tar en enhet plast legger den mellom og trykker til. Du har fått deg et nytt plekter.

4 tanker om “Plekter”

  1. Thank you for your blog post. Manley and I have been saving for our new book on this subject matter and your blog post has made us to save money. Your notions really responded to all our questions. In fact, more than what we had acknowledged just before we found your superb blog. I actually no longer nurture doubts along with a troubled mind because you really attended to the needs in this article. Thanks

  2. halong bay is not an ordinary place rather is one most beautiful beaches in south Asia.some exceptional things make it different from other such as islands which encompasses the beach & give a beautiful shape.you can not evade to see its most beautiful caves.this is a wonderfully made place .i will want to visit here once again.

  3. Hey everyone, don't be mad at Youtube. They're doing the best they can to license music so we can watch. If you're going to blame anyone, blame the record companies *coughs*Warner Bros.*coughs* But oh well, there isn't much we can do. I doubt that all our complaining will make Warner Bros. change their minds.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *