Heder


ForundringspakkePlutselig kom det en hentelapp i postkassa. Hva har jeg bestilt. Ingenting. Henriette henter pakka for meg og pr telefon blir den åpnet. Veldig vanskelig å vente på forundringspakker. Og det var jo noe av det beste innhold man kan få. Vinyl og t-skjorte.

Det har seg slik at Bloodlights har sluppet ny plate. I sluttføringen av denne vendte de seg mot internett og ba rockentusiaster i verden forene seg og spytte inn en liten slant slik at verden kunne få mer rock. Dette måtte jeg bidra til, både for det var en edel sak og fordi man kjenner Håvard godt. Du kunne bidra med opp til 1000€ og da få et lass med merchandise i retur og ikke minst en elektrisk konsert med nevnte band på valgfritt sted.

HederJeg spytta inn 40€ og det var derfor jeg ble den heldige mottaker av klær og rock. Og ikke minst. Heder i omslaget. Vinylen blir flittig brukt, men min skrinne torso har litt for mye rom i t-skjorta. Jeg ba om en medium, noe jeg også fikk, men ett av historiens største mysterier er størrelsene på t-skjorter med bandtrykk. De er alltid minst en størrelse større enn du tror. Men det kan fikses.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *