Bading


Død og våt iPhone.
Død og våt iPhone.

Jeg er strengt tatt ikke så glad i å bade. Jeg er for skrinn og på grunn av det fryser jeg ekstremt fort. Det blir ofte litt mye innsats i forhold til utbytte. Kost-nytte med andre ord. Men i år har jo sommeren vært så superknall at til og med jeg har kunnet lauge meg så godt som ubegrenset.

Hele hurven av familie ble invitert ut til Stein Olav og Hanne Marits ferieidyll på en øy et stykke ute i Tokevann. Helt utsøkt nydelig og kombinasjonen med varmt vær og varmt vann gjorde at også jeg kunne baske meg i vannet. Da vi skulle dra tilbake, selvsagt med båt, tok jeg alt jeg kunne bære og lunta ned til vannet i forkant. Telefonen. Den la jeg i badisen som ikke helt tilfeldig var på kroppen. Umiddelbar tanke var at den skal ikke ligge der, jeg husker å ta den ut. Det gjorde jeg ikke. Så femten minutter senere var det en svært våt telefon.

Etter to dager i en bolle med ris var det fortsatt ikke tegn til liv. Eller en anelse puls når telefonen får strøm. Akk og ve. Om jeg skulle se noe positivt i dette er det jo i-landsmulighetene i at jeg kan kjøpe meg en klink ny iPhone 6. Og ikke nok med det har jeg fått lånt meg en vaskeekte Windows-basert telefon. Det er jo på en måte spennende.


Ett kommentar til “Bading”

  1. […] konferansen var det ferietid i Orlando og helga etter konferansen var det ferietid i Miami. Jeg skylder på Windows-telefonen som etter hvert ikke har gitt meg stor digital glede. Kom hjem igjen med svært få […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *