USA


USA fra bil.
USA fra bil.

Endelig var det min tur til å dra til landet med mjølk og honning. Det ble ikke New York eller San Fransisco som har strengt tatt har stått øverst på lista, men Orlando, Florida. Uansett, eksotisk nok første gang.

Grunnen til at jeg plutselig fikk dratt var konferanse. Jesper og jeg ble sendt for å delta på Educause. Kort fortalt en meget bra konferanse. Men helga før konferansen var det ferietid i Orlando og helga etter konferansen var det ferietid i Miami. Jeg skylder på Windows-telefonen som etter hvert ikke har gitt meg stor digital glede. Kom hjem igjen med svært få bilder.

Men fikk opplevd helt utrolig masse, mye takket være Jespers evne til å snuse opp de riktige stedene å gå. I uordnet rekkefølge har jeg sett en aligator fra bil, havnet uforvarende i en pirattaxi med dører som kun åpnes fra utsiden, opplevd alt for riktig gatekunst, gått i gater jeg i ettertid har fått opplyst var gater man absolutt ikke burde gå, spist på diner og jeg vet ikke hva. Det ga mersmak. Turen går tilbake allerede i mars. Denne gangen blir det New York.

Jesper på diner.
Jesper på diner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *