Flipper litt demontert. Etter at Black Hole var innkjøpt var det ikke stort annet å gjøre enn å dra hjem – uten maskin, og forsøke å lese seg opp. Håkon ga meg en mengde god litteratur på området. Avanserte greier, men det står mest på tiden.

Jeg fikk jo bare strøm til maskinen i første omgang, så det var svært uvisst i hvilken stand spillet var. Enten så virket noe eller så virket så godt som ingenting.

Håkon tok et lite avbrekk i ferien for å komme på en annen type ferie og underøke vidunderet. Det viste seg at det ikke er så mye som virker foreløpig. Det kommer noe strøm inn i maskinen, men bare til deler av spillet. Hvorfor det ikke går så mye strøm videre er blant annet på grunn av et lite batteri som har lekket litt syre på helt feil sted.

BackboxHåpet er der fortsatt, men jeg har skrudd av den store platen i backboxen som inneholder det meste av det som driver maskinen. Planen er nå å skaffe seg en oversikt over hvilke kontakter som må byttes og hvilke av kretskortene som er kaputt. Vil så gjerne flippe.