Superbitchene

Superbitchene driter seg utJeg blir så glad når folk jeg kjenner gjør det godt i noe. Hvis noen har produsert noe jeg kan skaffe meg, gjør jeg det som regel så fort som råd er.

Audhild ga ut sin debutroman i fjor omtrent på samme tid. Den het Kampen mot superbitchene og er en barneungdomsbok, men høyst leseverdig for sånne voksne som meg. Da den var tilgjengelig for forhåndsbestilling klinket jeg til og fikk den tilsendt før slippdagen. Noe jeg også gjorde kjent til gangs på internett. Og for min iver fikk jeg en fantastisk belønning.

For jeg gjentok amme bravur i år da bok nummer to kom – Superbitchene driter seg ut. Jeg tror til og med jeg fikk et eksemplar før selveste forfatteren. Og hva var belønningen for min første barnslige iver. Jo, jeg fikk en karakter oppkalt etter meg i den andre boken. Karakteren har til og med et eget kapittel med titulerende overskrift. Innrømmer at jeg ble rørt til tårer.

Boka bør du lese. Ikke fordi jeg har navnet på en karakter, men den er kansende morsom. Les den første først. Noe mer anmeldelse kan jeg ikke gi, for det gjør andre folk bedre enn meg.

En tanke om “Superbitchene”

  1. in your comment on my current post, you tinker with you blog trying to get it the way you really want it. And thm2e#8n11;ti&e to get on with writing! I've got to discipline myself to do this every day–and stay off the Internet until I do get something written!!Thanks for wishing me luck on my memoir, and I wish you luck with YOUR writing.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *