Gratis bass


Internett gir, men sjelden tar. Så i går etter Radio Tango var det klart for quest til Ytre Enebakk. Denne gangen var det en fullstendig gratis bassgitar med tilhørende forsterker som skulle hentes. Dette var jo gratis, så jeg forventet ikke toppkvalitet, men kanskje jeg kan gjøre noe med det. Ta halsen og elektronikken og bygge en egen bass. Hvis jeg får luven i meg en gang.

Hans Martin sier ikke nei takk til en god quest. Godt han var med, for på tross av GPS var det noe langt uti skogen bak golfbanen overleveringen skulle finne sted. Men vi fant da fram til slutt, og en trivelig krabat kom ned skråningen med bass i den ene og forsterker i den andre hånda. Siden det var gratis tenkte jeg han skulle få en gave i bytte, og det fikk han.

På vei tilbake kjøpte vi gresk sjokolade på bensinstasjonen og så en flott traktor.


5 kommentarer til “Gratis bass”

  1. Jupp, den er bygd over Fender-lesten, men tror det er en Behringer Ultrabass. Overraskende solid liten sak. Men det er en shorscale, så kan omtrent ha den i lomma.

  2. […] er utrolig hva internett kan tilby. Jeg har tidligere hatt noen heldige runder, enten gratis eller mot betaling i ulik grad. Denne gangen var det bytting i den svært gangbare valuttaen […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *