Radio Tango #2


Mari leser om tidsmaskiner.

Så var jeg jammen på besøk hos Radio Tango igjen. Men denne gangen som gjest i rockens tjeneste.

Egentlig var det Tormod som skulle ta turen og presentere den nye singelen vår, men han ble plutselig forhindra av jobbens harde krav. Så jeg tusla ned. Jeg trodde jeg skulle dit og ta en liten prat om låt, spille låt og så oppfordre alle til å kjøpe den. Men da jeg kom sa Mari at vi hadde en time radio å lage.

Det var jo utrolig trivelig. Etter spilling og prating om låt satt vi der og pludra om tidsmaskiner, liverollespill og låter som gir deg mareritt. Jeg fikk også på sparket ansvaret for å repetere alle de tre konkurransene, husket det med et par stikkord. Men veldig morro med radio – ikke minst å være med å lage radio. Kanskje jeg må begynne med piratradio.


4 kommentarer til “Radio Tango #2”

  1. […] gir, men sjelden tar. Så i går etter Radio Tango var det klart for quest til Ytre Enebakk. Denne gangen var det en fullstendig gratis bassgitar med […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *