Siden Band Hero-trommeprosjektet i alle fall midlertidig er lagt litt på is kan jeg likevel bruke lydkortet til noe annet fornuftig. Noen kvelder blir det da demoinnspillingstid. Kanskje det kommer ut noe flott til orkesteret.

Tidligere har jeg brukt et enkelt, men effektivt program til iFonen der jeg har tatt opp kassegitar og vokal. I komputeren er jo mulighetene betraktelig større, så en av låtideene som var spilt inn i telefon skulle nå utbroderes.

Dessvererre ble det første opptaket borte i en reinstallasjon av telefonen. Jeg tok backup av alt – bortsett fra låtideene som var lagret inni programmet. Ikke noe stort problem egentlig, for låta husker jeg godt, men jeg er ikke kar om å huske de lekre koringene jeg hadde planlagt. De dukker muligens opp igjen et sted under hjernebarken, men jeg burde jo ha lært backupleksa.