NanoKey


Det finnes jo ingen grenser for hva man trenger, og når internett deler ut er det jo bare å ta imot. Denne gangen et lite usb-midikeyboard.

Den har 25 tangenter, mappes automatisk med Logic og GarageBand, 13″ bred – passer ypperlig til enhver bærbar komputer og kommer med den klassiske synthen Korg M1. Svært portabel, men likevel kraftfull sak.

Første tanke etter anskaffelse var at denne nesten eller egentlig annulerer studiokofferten. Det ville i så fall være et stort problem. Alternativt at studiokofferten blir redusert til en studiosekk, noe som på langt nær ikke er så flott. Men ved nærmere ettertanke har jeg kommet fram til at denne kan leve i fullstendig harmoni med studiokofferten, blant annet fordi jeg ikke har noen relevant bærbar komputer, men mest fordi at jeg nå kan slippe å beskjære det store keyboardet, og hvis jeg gjør det kan det lille keyboardet brukes som som en kontroller for Logic. Om ikke annet er jo denne nye ypperlig for hurtig uttrykking til innspilling. Sømløsheten vil ingen ende ta.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *