Godt nytt år


Straks var 2011 0ver og man ryker inn i framtiden – 2012. Jeg har fyrt opp et bittelite batteri av fyrverkeri og med det skremt, uten å ville det, tre hunder. Overgangen er markert. Oppsummeringen av året som gikk vil komme i et toårsjubileumsskrift i løpet av januar. Jeg glemte enkelt nok det første jubileet. Uvisst hva neste år vil bringe. Mye godt. Men jeg håper og satser på at #utfordring2012 vil bli en suksess. Forhåpentligvis mer om det utover året.

Som en nærtidsoppsummering av 2011 er en av de siste platene som snurres i 2011 White Denim sin D som jeg fikk i gave av Ingeborg og Svein Olav, og det eneste og nærmeste jeg fikk som går på strøm. Feiende flott rock og et godt eksempel på fortid og framtid i skjønn forening. Rock på LP men med et plastkort i kredittstørrelse med en nedlastingskode på. Det kan man like.

Godt nytt år.


Ett kommentar til “Godt nytt år”

  1. […] som den viktigste promoteringskanalen. Det har vel det. Likevel, når vinylsalget øker, for man skaffer seg jo vinyl, øynes det håp og formål for plakatpromotering. Vinylen er nostalgisk og retro, og muligens […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *