RoboRally


I jula var store deler av storfamilien som vanlig samlet til feiring, og en naturlig kveldssyssel blir ofte en eller annen form for brettspill. Et par av disse er det man kan kalle brettspillentusiaster, og Svein Olav hadde tatt med seg et par nyervervelser. Tidligere har han med stort hell introdusert Formula DE. Denne gangen var det RoboRally.

Boksen ser litt klein ut og ideen i seg selv ikke helt pirrende kanskje. Det dreier seg om å ved hjelp av utdelte kort programmere hver sin robot til å nå visse punkter på spillebrettet. Av hindringer er det diverse samlebånd man må forsere og robotene har også lasere selvsagt som blir avfyrt mot slutten av hver runde. Noe klarere kan det ikke forklares i så kortere trekk, men det ble raskt klart at dette var en overraskende skjult skatt av et spill.

Programmeringen av robotene må skje innen en relativt avgrenset tid, og du må programmere fem trekk med en gang der du må ta høyde for at du kan komme til å bumpe inn i konkurrerende roboter og seile gitte antall steg på samlebåndene. Og bli most av lasere selvsagt. Ved innkjøp fikk Svein Olav gjen- og anerkjennende gledesbasert honør av de Outland-ansatte for handling av spill. Og det forstår seg. Nesten for gøy.


3 kommentarer til “RoboRally”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *