Hagebukser


Jeg har fått noe tyn for hagebuksene mine. En mulig definisjon av hageutgaven av bukser er at det er bukser som er helt på grensa til at bør kastes, og i hvert fall ikke kan gis bort, slik at de blir brukt til hagearbeid, generell oppussing eller bilrelatert virke. Så i fare for å havne i dagens outfitfella. Her er hagebuksene. Ikke noe galt å si på de. Langt innenfor definisjonsrammene er de også.

Det var for øvrig sistnevnte aktivitet som gjorde hagebuksene påkrevd. I år ventet jeg helt til første snøfall før jeg byttet dekk på bilen. Det kan nå rattes rundt også på glatta.


5 kommentarer til “Hagebukser”

  1. Det har du jammen rett i, Hans Martin!

    Eg er forøvrig overraska over at det går an å utføre hagearbeid og bilrelatert arbeid i så trange bukser. Må ligge lang trening bak bøyen og tøyen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *