WuB: Norsk Rockforbund


I går gjenoppstod Wurst und Brot til glede for Norsk Rockforbunds medlemmer. Det utartet seg til å bli en ganske trivelig affære. Vi var litt rustne og hadde ikke helt retningen. En litt dramatisk knekk i form av et kvantesprang når det gjaldt to låter som kom etter hverandre. Det skyldtes i grunnen et sleivete feiltrykk, men det var ingen som kastet salat på oss så vi antar at det hørtes verre ut for oss.

På et punkt litt tidlig på kvelden kom det en kar bort og sa at han skulle si noen ord. Vi antok at dette var en del av programmet, men vi kryssjekka med John Olav som arrangerte kvelden. Han hadde ikke hørt om det, men han satset på at det kom til å være underholdende nok. Det var det egentlig ikke. Han serverte en historie om en artist som skulle lage en låt og møtte en sigøyner. Tror det var en form for oppsøkende teater løslig tilknyttet By:Larm. Men ingen tok skade.

Wurst

Når NRFs kveld var omme tok vi med oss koffertene med vinyl og sneik oss inn på Rockefeller. Et helt ærlig lovbrudd. Der fikk vi med oss Howl, The Pink Robots og litt av Jack Dalton. Robotene var klart mest underholdende som liveorkester.

Så tok jeg taxi hjem der det viste seg at taxisjåføren hadde bakgrunn som tranceDJ på 80-tallet. Topp mann.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *