iFon


Her om dagen holdt jeg ikke ut lenger. Det var rett og slett for tungt å gå rundt med en iFon uten internett. Så etter kløktige regnskap fant jeg et økonomisk smutthull i det kyniske telefonanskaffelsesbyråkratiet, og unngikk dermed personlig finanskollaps. Stor glede. Nesten så man ikke trenger komputer lenger. Skrive på internett med telefon. Det er framtiden, folkens. Framtiden.


5 kommentarer til “iFon”

  1. […] klarte jo med hell å skaffe meg ny iFon og har selvsagt gått av skaftet nok en gang. Siste innholdsanskaffelse GTA: Chinatown Wars, og det […]

  2. […] på mirakuløst vis skulle sparke i gang wi-fien i telefonen – grunnen til at jeg måtte skaffe meg ny, bare for å kunne le ekstra triumferende ut i lufta. Det så slik ut et sekund, men neida. Så da […]

  3. […] men den opprinnelige iPhonen har gjenoppstått. Når wifien tok kvelden gikk jeg omsider til anskaffelse av en ny, og den gamle ble liggende i skuffen. For egen underholdning og utforskertrang la jeg inn Android, […]

  4. […] tidlig. Så tidlig at det i Apples øyne nok er fornuftig med den skrinne ettårsgarantien. Mitt andre eksemplar har nå fått den samme skaden som den første, nemlig en defekt av og på-knapp. Selv om det ikke […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *