Android


Bare fordi det er mulig måtte jeg jo prøve. Steve Jobs vil antageligvis sende Apple-agenter etter meg, men det får bare være.

Det var altså den første iPhonen min som skulle til behandling. Den har hatt et avbrekk som fotomodell for iPhone-etui hos Handmade Vibeke, men nå var det dags for å legge inn Android.

Og det verste var at det fungerte også. Iphonen opererer nå begge systemene. Jeg hadde et svakt håp om at Android på mirakuløst vis skulle sparke i gang wi-fien i telefonen – grunnen til at jeg måtte skaffe meg ny, bare for å kunne le ekstra triumferende ut i lufta. Det så slik ut et sekund, men neida. Så da var egentlig den morroa over. Men i prosessen fikk jeg lurt inn Ubuntu i Macen og skrevet i Terminal, så nerdeSv1 er storfornøyd med kvelden.


4 kommentarer til “Android”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *