Marshall


Turen gikk av ulike årsaker til England. Denne ganger for andre årsaker enn slaraffenliv og handlemani, men man må jo raske med seg en liten souvenir om ikke annet. Og da selvsagt aller helst noe som går på strøm.

Jeg har en liten 5 watts forsterker med innebygd tuner kjøpt av en mann med Hawaii-skjorte vinterstid på Kampen, men noe mer portabelt enn Marshall MS-2 sin ene watt finnes ikke. Av knotter er det ikke annet enn volume, tone og selvsagt en overdrive-knott. Men det er en hensynsfull forsterker, siden den har uttak til høretelefoner.

Nå gjenstår det bare om det er noe lyd å klemme ut av den. Eller om det blir hyllevare. Uansett, nok en gang blir jeg påminnet det store prosjektet som jeg konstant utsetter. Forhåpentligvis vil denne kunne inngå der.


Ett kommentar til “Marshall”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *