Kodeknekker

Henriette hadde i sin tid en hyppig brukt hengelås i et klassisk safekodehjul. Koden er tapt, på en måte dessverre, men på en annen måte ikke. Det skaper underholdning, om noe frustrerende. Koden må knekkes.

Jeg hadde tenkt at man kanskje kunne lytte seg til koden som så mange ganger sett på kinomatografen. Men internett kunne fortelle meg at man i en kombinasjon av føling og matematikk kunne knekke den. Jeg har forsøkt meg i to runder tidligere uten hell – kun en øm finger.

Etter første runde krøp jeg mer eller mindre til korset og kontaktet produsenten som sier at hvis du sender et kopimaskinbilde av hengelåsens serienummer, uten påhengende skap eller lignende, skal de returnere koden. Den fikk jeg aldri.  Så nå gjør jeg et tredje forsøk, og vurderer å sende et nytt triumferende kopimaskinbilde.

9 tanker om “Kodeknekker”

  1. (Electronics) After recently purchasing a Fuji f50fd digital camera, I wanted to have a backup battery. There are numerous after market replacements, but I wanted an OEM battery. This is the exact battery that came with the camera and should perform to the same standard. The price was similar to other aftermarket no-name brands, was delivered promptly as advertised.

  2. Yes clearly, the presence of a man who is quoted as saying “Supporting segregation need not be racist. One can believe in segregation and believe in equality of the races” and “I don’t care if they are segregated or not” (regarding California schools) proves that BCR are not racist. Google “Ward Connerly segregation” and educate yourself.

  3. Én okvetlenül a d, pontodra szavazok, a magam szintén nem kicsit perfekcionista módján. De csak akkor látnék neki, amikor jókedvvel rá tudok nézni megint :O). Addig hadd pihenjen.

  4. Me quedaria todos los productos que aparecen en el catalogo, pero si he de elegir solo uno … escogeria el “alimentador de seguridad Clevafeed” ya que lo veo muy practico para cuando nuestros pequeñines quieren empezar a ingerir alimentos y asi no hay peligro de que se ahogue.

  5. es jau nu intereses pēc vien paskatītos error failu, kaut vai problēmas vairs nav. ja nu tur atrodams iemesls kāpēc skripta izpilde pārtraukta. vismaz zinātu 100%.

  6. Hi Toon,thank you for replying, I have been looking at that blog just know and it sure does look very interesting, so I am glad you have pointed me in its direction

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *