Nest best


Shadow Cities

Jeg er nest best i Norge i en ting. Nest best blandt få, men likefullt nest best i spillet Shadow Cities. Jeg begynte å spille det for omtrent 2 år siden da det kom til Norge. Det er et MMORPG til iPhone der to lag kjemper mot hverandre. Jeg er da med på Architects mot Animators og er en slags trollmannaktig fyr som stiger i gradene etterhvert som jeg løser oppgaver i form av å mose noen slags ånder og mose motsanderne, selvsagt.

Grunnen til at jeg begynte å spille det var fordi at man på en måte springer rundt i den virkelige verden gjennom telefonen. Det er ikke verre enn at det er det vanlige kartet som det er lagt et lite lag oppå, men det er litt morsomt å sette opp installasjonene mine der jeg bor, for så å fyke avgårde til et eller annet sted i verden og finne andre spillere som man går i kampen sammen med.

Nå har jeg ikke spilt dette sammenhengende i to år. Jeg begynte å spille det samtidig som Richard, men vi nådde et metningspunkt etter en stund og ga oss omtrent samtidig når vi hadde nådd det høyeste nivået. Men i det siste har jeg klikket meg litt rundt for gamle dagers skyld siden det også har kommet noen nye nivåer. Og jeg havner på andreplass hver runde.  Kun slått av Cruella. Det er altså ikke så mange som spiller i Norge. Men andre steder er det litt for mange som spiller litt for mye.

Skjønner ikke helt hvorfor jeg fortsetter. Halve moroa var jo å spille sammen med noen jeg kjente. Og Richard vil ikke vende tilbake. Så bli med. Eller kanskje ikke.


4 kommentarer til “Nest best”

  1. nå har eg lurt på dette ei stund… når eg ser på sifra for «Energy Gathered» og «Mana Potion reward», så får det meg til å lure om a) du og Cruella er super-über-fabelaktig gode på dette (hoppet ned til Sucrax er jo som eit juv), eller b) om det i grunn ikkje er så mange som spelar dette og derfor blir skilnadane i poeng så stor eller c) eg burde absolutt tatt eit statistikkurs. ikkje for å trekke ned det faktum at du er nest best i dette, altså.

  2. @Elise det er nok aller mest b), kan hende med litt a). Sukrax er ganske ny, så han/ho er kan hende ikkje heilt innøvd førebels. Elles er det og noko med kor mykje tid ein legger i det. Når det er sagt er summane eg tikker inn ganske låge samanlikna med nokre i utlandet. Nokon speler litt for mykje.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *