Hoppmannen


hoppmann1Aktiv uteaktivitet er ikke like hyppig praktisert i voksen alder som i barndommen. Men en aktivitet som periodevis ble mye utført var hoppmannen. Den gummierte mannen plassert på ski av støypegods. Det var litt som med Lego. Det var ikke nødvendigvis det å få mannen til å hoppe lengst, men det var å konstruere en velformet bakke der mannen kunne hoppe og lande med stil. Når bakken så bra ut og fungerte godt var det over til neste byggeprosjekt.

hoppmann2Årevis siden jeg bygde bakker sist, men nå i påska dukket Svein Olav opp med en hoppmann. Og jammen hadde jeg ikke en gammel en liggende i bilen – av alle steder. Så da var det i gang med ingeniørkunnskapene igjen og full verdenscup. Begge havnet på en tredelt førsteplass med Ingeborg med 1400 poeng. Tett fulgt av Mats og Mia.


3 kommentarer til “Hoppmannen”

  1. 1400 er sinnsykt bra poengsum!
    veldig bra bilde av vinnarhoppet (?) mitt også. episk.

  2. […] meste resultat blei tatt med i poengberekninga.  Litt meir om sjølve konkurransen kan de lese om her, der er også det endelege resultatet kringkasta. Det kom mykje snø i vinter. Det var ikkje like […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *