Fleshtones

Fleshtones
Fleshtones

Man burde jo bare gjøre det oftere, nemlig stikke på konsert og så dra hjem igjen. Bor jo i Oslo og det skal etter sigende være konserter konstant hele tiden. Jeg hadde tenkt meg på FleshtonesWurst, som av alle ting er Håvards nyåpna bar, men denne søndagen ble jeg utrolig lat. Slo det fra meg. Men man trenger bare et lite tupp bak og det kom i grevens tid fra Stein Olav. To minutter senere var jeg på vei.

Og for en konsert. Sjelden man ser menn som dytter på de seksti oppholde seg så mye på bordene, spillende og hoppende gjerne på ett ben med gitaren god plassert under skrittet. Fleshtones har en slags hit tror jeg, men jeg kommer ikke på hva den heter, men den ble heller ikke spilt, så kanskje det ikke var en hit. Men Håvard fikk spilt med bandet. Selvsagt i pølsekostymet.

6 tanker om “Fleshtones”

  1. PeirceetSchleiermachersi je puis me permettrecette collection est une oeuvre et pas simplement une propriété de l’éditeur : l’idée en revient en toute légitimité à Heinz Wismann

  2. Mit der neuen Moderatorin Steffi habt ihr wirklich einen “Sechser im Lotto” gezogen.Die hat so eine freundliche natürliche Ausstrahlung, ich glaube die geht ihren Weg.

  3. Un troll ? Du second degré ?j’ai du mal à croire que l’on puisse sortir ça au premier degré alors je laisse le bénéfice du doute (contrairement à certains…). Si c’est une vraie pensée par contre je m’inquiète.

  4. to me. All totally incorrect reading of my “vibe.”)It’s simply not always true that “A woman is seen how she chooses to be.” when you’re talking about sex/relationships. I’ve had two very nice boyfriends who did not see me for who I was, but who they’d rather I be–an “ideal”, if you will, that did not at all match who I actually am. If we change that sentence to say, “A PERSON is seen how s/he chooses to be,” does it hold up?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *