Gjenoppstått nok en gang


Vasket telefon med nytt batteri.
Vasket telefon med nytt batteri.

Det kan være at jeg er en i-landsgjøk som innerst inne tenker at om noe går i stykker kan jeg bare kjøpe en ny. Eller at jeg innerst inne er en erfaringsbasert gjøk som tenker at når noe som går på strøm ligger i vann en stund så går det i stykker. Sannynligvis en kombinasjon.

I sommer badet jeg med telefonen min. Den ga ikke noe mer lyd fra seg utover at den nesten prøvde å starte når jeg satt den i strøm. Jeg tolket det som et tegn på at håpet var ute. Vannbading i 15 minutter skal ta knekken på strømbaserte enheter.

Men jeg tok tapet med fatning og tenkte at det kommer en ny iPhone snart og jeg skal til USA, så her er stjernene på linje. Men der hadde de ikke nøyaktig den jeg ville ha og etter en time i kø ga jeg meg. Til Applemannens store forundring. I mellomtiden hadde jeg en eskapade med Windows-telefon og til slutt etter mye om og men en runde med Android.

Så sa Hans Magnus til meg at han hadde gjort noe av det tilsvarende som meg. Han leverte sin til en av disse telefonreperatørene på hjørnet. Hans var dessverre ikke til å redde. Men tanken slo meg, hvorfor har ikke jeg gjort det samme. Verdt et forsøk, så på lørdag sendte jeg Henriette til nærmeste reperatør, som i tillegg overfører penger for deg. Og i dag var den klar. Fikset og fin. Nytt batteri og en indre vask med alkohol. Fattige 400. Jeg er en gjøk.

Likevel, det gjenstår å se om den fungerer som før og ikke minst over tid. Om ikke får jeg i det minste hentet ut gamle bilder.

Og er det gamle telefonlivet bedre. Den erfaringsbaserte gjøken sier ja. På tide å starte telefon.


3 kommentarer til “Gjenoppstått nok en gang”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *