Radio Tango


I dag hadde jeg min debut som gjestesidekick i et vaskeekte radioprogram. Håvard har med sin makker Arne Skagen, også kjent som Cpt. Poon, i rockorkesteret Bloodlights et lekkert lite program på Radio Tango sammen med den faste Mari Sletten. Nevnte Poon kunne ikke stille denne gangen, så jeg ble på kort varsel spurt om å steppe inn. Det må man jo.

Håvard befant seg i Finland hele helga, og jeg rakk ikke å bli så veldig orientert før et par timer før sending. Men det meste skulle tas på sparket uansett, og jeg har jo snakket med Håvard før, så samtalen gled relativt lett, men det er jo en noe uvant syssel.

Av temaer som ble dekket var min angivelige kvenske opprinnelse, konkurranse der premien var en 40- eller 60-graders klesvask hjemme hos Håvard, Cricket og ymse annet som dukket opp i knotten. Og så fikk jeg spilt VNRDS sin nye single. Til og med fikk jeg spilt min famøse låt kamuflert som en E-Type-demo.

En veldig morsom ettermiddagsaktivitet, men litt slitsomt for den uerfarne knotten.

Håvard gjør seg klar til sending.
Mari styrer teknikk.

6 kommentarer til “Radio Tango”

  1. Hadde vore veldig moro å hørt programmet, Schwein. Av transporterande grunnar fekk eg det ikkje med meg. MEN! Vart programmet spelt inn på eit distribuerbart medium? F.eks i form av ein trufast kassett eller kanskje noko så moderne som minidisk? Evt ein podkast eller mp3-fil hadde også vore snasent.

  2. Det hadde jo vore fantastisk å ha det på to 60-minuttarar! Men nei, eg trur nok ikkje det vart lydfesta på noko distribuerbart medium, berre ut i det destruerbare mediumet «lufta». Hoi! For eit ordspel!

  3. Jeg satt parat til å lytte på webradio, men det ser ut til at radiotango.no ikke har prioritert akkurat den biten. Jeg prøvde både med Opera, IE og Firefox. Det kan jo ha vært et javaproblem, men meldingen, «The requested URL /channels/radiotango/ was not found on this server.» tyder egentlig ikke på det. Uansett, jeg gikk glipp av hele seansen med mitt bassidol #2, og det var trist.

  4. Nei, den webradioen stinker tydeligvis. Takk for stor forsøksinnsats! Og for smiger, ja, #1 ville vært i overkant. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *