Guitar Hero


Eller nærmere bestemt Band Hero er det jeg har skaffet meg. Men etter det jeg kan forstå så er det akkurat det samme, bortsett fra selve spillet – og at det koster under halvparten. Så det er egentlig ikke til å forstå.

Jeg har siden det var mulig vært utrolig fysen på å få spilt på TVspill-trommer, selv om jeg har normale trommer også, men har syntes det har vært litt for stiv pris å betale. Så, for en stund siden så jeg noe jeg tror var Beatles Rock Band til Wii for fattige 500 kroner – på Notodden. Jeg kjøpte det ikke fordi jeg har mest lyst på Guitar Hero: World Tour, siden det er trommer med cymbaler, og man kan nå få en Van Halen-utgave av spillet.

Men i helga skulle Ingeborg forbi utsalget og jeg spurte om hun kunne kjøre innom og kjøpe det de hadde hvis det kostet 500, selv om Beatles-versjonen har kjedeligere trommer. Men til Wii hadde de ikke, men til PlayStation2 og xBox. Siden xBox er den nyeste teknologien, og PS2 ikke har blitt ordentlig vintage ennå, falt valget på den første. xBoxen har jeg lånt bort en stund, men tok turen for å hente den og nyervervete Band Hero.

For en glede. Men litt kortvarig. Ikke funker spillet i PAL-50, så 60 må til, noe som gir litt dårligere bilde, og det å få koblet trommene trådløst var ikke bare enkelt, og når det til slutt gikk mistet jeg kontakten etter tre slag. Og jeg vet faktisk ikke om TVen min har høyt nok volum til å overdøve støyen fra xBoxen. Jeg tror xBoxen må stå i et rom og trommene i et annet.

Men jeg satser friskt på nytt. Trommer er i hus og skal bespilles.


6 kommentarer til “Guitar Hero”

  1. aiai, fekk du ikkje spilt med ein gang? for ein nedtur det må ha vore. du var jo svært høg på «ny el-dings» på søndag.

  2. Nei, fekk eigentleg ikkje spelt noko. Litt nedtur, men kjem hardare attende!

  3. […] minimac, lydkort, midi-keyboard, trommemaskin, ekstern disk og mus&tastatur. Bass, gitar og trommer får ha en ambulerende status. Egentlig burde jeg jo bare rydde meg en plass i boden, men […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *