8mm


iFonen gir stadig sorger og gleder, men denne gangen er det gleder. Instagram har gitt meg mye morro med å ta bilder med interessante filter. Det var jo bare et spørsmål om tid før det kom det tilsvarende for film. Et program som simulerer 8mm-kamera med ulike filter det også.

VNRDS har satt i gang med å spille inn demoer av det nye låtmaterialet, så under ser du klipp av orkesteret som gjør seg klare til å lydfeste nytt gull – slik vi ville sett ut på 70-tallet. Mer eller mindre. Tonene du hører er vakker improvisasjon.

[flashvideo file=»video/8mm-vnrds.flv» /]


Ett kommentar til “8mm”

  1. […] er alltid populært. I det siste i spesielt i bildeverden, men også i levende bilder. Likevel, ingenting slår det originale varene. Pappa har esker fulle av diasfoto og Super 8-film. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *