Boxee


I safen ligger et nødfond som skal brukes på ting av verdi, det vil si noe som går på strøm. Fondet tilføres midler stort sett to ganger i året i form av jule- og bursdagsgaver fra blant andre snille bestemødre. Mildene utløses når en iboende trang på noe av verdi blir for stor.

Søken etter det sømløse digitale hjemmet ble reaktualisert etter at NAS kom i hus. Forsøk med xbmc på diverse komputere ble gjort med suksess. Likevel har det hele tiden vært småting som ikke har vært helt optimalt, og jeg har merkelig nok ikke hatt så mye tid og innsats til å finne den optimale løsningen. Mulig jeg har blitt litt slapp.

Men så finnes det en lillesøster til xbmc som går under navnet Boxee som også kan komme med den dedikerte komputeren Boxee Box. Og det følger med en fjernkontroll. Helt siden jeg så en tidlig demonstrasjonsvideo av boksen har jeg hatt litt lyst på den, men uten helt å ha behovet. Helt fram til nå, og jo mer man snakker om det med likesinnede, jo større blir trangen. Dette igjen ble en påminnelse om nødfondet. Nødfondet er nå tomt, men du og du for en flott liten boks. Nok et ilandsproblem løst. Vet ikke om jeg skal le eller gråte.


4 kommentarer til “Boxee”

  1. Kan foreløpig anbefale Boxee! Den er finfin til tvkanalaktig internettmorro utover å se innhold du har lokalt. Og en vilt bra fjernkontroll! Og nødfond, ja, det må enhver mann ha. 🙂

  2. Det blir nok Boxee Box når ASRocken min tar kvelden. I mellomtiden håper jeg Boxee blir stadig bedre. Slik programmet er nå, foretrekker jeg XBMC.

  3. Jupp! XBMC er på en måte hakket hvassere, at du kan fikse på flere ting selv. Men du blir veldig fort god venn med Boxee Boxen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *