NanoKey

Det finnes jo ingen grenser for hva man trenger, og når internett deler ut er det jo bare å ta imot. Denne gangen et lite usb-midikeyboard.

Den har 25 tangenter, mappes automatisk med Logic og GarageBand, 13″ bred – passer ypperlig til enhver bærbar komputer og kommer med den klassiske synthen Korg M1. Svært portabel, men likevel kraftfull sak.

Første tanke etter anskaffelse var at denne nesten eller egentlig annulerer studiokofferten. Det ville i så fall være et stort problem. Alternativt at studiokofferten blir redusert til en studiosekk, noe som på langt nær ikke er så flott. Men ved nærmere ettertanke har jeg kommet fram til at denne kan leve i fullstendig harmoni med studiokofferten, blant annet fordi jeg ikke har noen relevant bærbar komputer, men mest fordi at jeg nå kan slippe å beskjære det store keyboardet, og hvis jeg gjør det kan det lille keyboardet brukes som som en kontroller for Logic. Om ikke annet er jo denne nye ypperlig for hurtig uttrykking til innspilling. Sømløsheten vil ingen ende ta.

7 tanker om “NanoKey”

  1. James F : Laura needs a good a– whippin she has three healthy handsome young men that look up to her and this is the example she sets for them , shame on her.

  2. Oerhört fint! Mycket glad över att det finns människor som dig Johan. Allt man hör nu för tiden är att generera maxim…

  3. Terima kasih diatas pengajaran ini amat syahdu,saya menitiskan air mata saya doakan agar sofea menjadi soleha.Doakan saya agar saya juga jadikan Alquran sebagai teman untuk hidup dunia akhirat.

  4. semua benda dibumi, merupakan hak milik bumi,aku terfikir, kenapa bumi tak dapat terima balik benda hak miliknya??mungkin sebab, sesempurna ciptaan adalah ciptaan Allah…tidak ada bnda lain yg dapat menandingi kesempurnaan yang diciptakannya

  5. Luminosa:Lo importante es que estes echandole hartas ganas a la escuela y preparandote porque es precisamente gente como tu la que tiene con que levantar este país.

  6. i love this new song. i have and enjoy ALL of the Altar Boys records, dig the Altar Billies too. this is a nice side project he did with his son on drums and bgv’s. This is rockin’ worship, with a heart on fire for the Lord and burnin’ punk rock guitar to boot ! great job Mr.Stand & son. God bless. “… Gut level rock n roll……..”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *