Konsertstafett


The Making of Gentlemen

Som regel får blir jeg klar over konserter først etter at de har vært. De gangene det er folk jeg kjenner som spiller er det mye greiere. Da blir jeg jevnlig påmint.

Denne gangen var det to jeg skulle gå på, begge EP-slipp, som beleilig nok var plassert på samme dag. Den første var The Making of Gentlemen på Blå, og skulle etter planen starte klokka 21. Den andre var Stereopol på John Dee etter ryktene kl.22:30. Med litt flaks skulle jeg rekke begge.

Den første konserten hadde jeg som en bonus familiær tilknytning til. Ingeborg hadde gjesteopptreden med trombone. Første gang jeg har sett ho spille rockbasert konsert. Svært bra greier. Tett blåseduo som gjorde alt rett. Jeg rakk ikke få med meg EPen som ble sluppet før jeg måtte beine avgårde til konsert nummer 2. Men der fikk jeg til slutt med meg vinylen som ble presentert for folket. Det hersket litt tvil om hvem som faktisk hadde ansvaret for å ta seg av det praktiske med å selge den, men jeg fikk tak i en fyr som stod i relativ nærhet til vinylbunken og han tok i det minste imot penger.

Stereopol

Kvelden ble avsluttet med at jeg og mine kumpaner Rolf og Kjartan illustrerte Whitesnakes In the Still of the Night på stor imaginær scene med vokalistforhøyning for gjestene på Politikerens uteservering. Det må ha vært ganske bra, for rett etterpå kom det en svenske forbi som sa han hadde streamet alt live på internett.


2 kommentarer til “Konsertstafett”

  1. I dette tilfellet er det på plass med bildetekst, helt enig. Rettes opp umiddelbart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *